1. Profit direct din vanzarea produselor, clientilor dvs.

33,33% - 72,41% din valoarea plasata in comenzi, castig provenit din diferenta dintre pretul de catalog si pretul dv ca si reprezentant


Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 150 de lei platiti, castigati 50 de lei, deoarece comandati produse in valoare de 200 de lei la pret de catalog si platiti doar 150 de lei.


2. Discount suplimentar

10 % discount suplimentar pentru comenzi mai mari de 800 lei intr-o luna!


Daca dumneavoastra plasati comenzi de mai mult de 800 lei intr-o luna, in luna urmatoare beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% fata de pretul de reprezentant.


3. Bonus suplimentar de pe reteaua creata de dvs.

0-10 % bonus suplimentar din vanzarile fiecarui membru nou din reteaua dvs.


Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 - 10%, nivelul 2 - 5%, nivelul 3 - 2.5%, nivelul 4 - 1.25%.
ATENTIE! Reprezentantii si coordonatorii sunt responsabili pentru activitatea reprezentantilor pe care i-au recomandat. Astfel in situatia in care un reprezentant nu isi ridica comanda, taxele postale aferente expeditiei si returului acelei comenzi vor fi deduse din bonusul reprezentantului sau coordonatorului ce a inscris acest reprezentant.